Ádám világgá megy – Bibliai mesék
Ádám világgá megyÁdám világgá megyÁdám világgá megyÁdám világgá megyÁdám világgá megyÁdám világgá megyÁdám világgá megyÁdám világgá megyÁdám világgá megyÁdám világgá megyÁdám világgá megyÁdám világgá megy

 

Ádám Világgá Megy József Egyiptomba Megy

Kedves Látogató!

Az Bibliai mesék című mesekönyv sorozat megalkotásának ötlete egy napsütéses tavaszi napon, az óvoda kerítése mellett sétálgatva született. Ott és akkor arról beszélgettünk, milyen jó lenne egy olyan bibliai mesekönyv sorozat, amit már óvodás korú gyerekeinkkel is szívesen nézegetnénk, olvasgatnánk. Egy könyv, amiből tudnánk mesélni Ádámról és Éváról, Noéról és az özönvízről, Józsefről és a fáraóról, vagy éppen Mózesről és Áronról anélkül, hogy fejben a szöveget “gyerekbarátra” kellene fordtani. Egy mesekönyv, aminek az illusztrációit böngészhetnénk, keresgélve az apró tréfás figurákat, ahol a képek megmozgatják a gyerekek fantáziáját és beszélgetéseket indítanak el.
Egy színes, gazdagon illusztrált, modern nyelvezetű mesekönyvet képzeltünk el.

Közel egy évbe telt, mire megszületett a sorozat első kötete Ádám világgá megy címmel. Sok-sok keresés után találtunk egy remek írónőt, Szokács Esztert és egy tehetséges illusztrátort, Szántói Krisztiánt, akik megvalósították mindazt, amit mi csak elképzelni tudtunk.

Jó mesélést kívánnak a szerkesztők!

Kepecs Judit és Régner Eszter

 

email: info@bibliaimesek.hu   Copyright 2010